Business Netwerk Rijnmond is met een eigen ondernemersplein uitgebreid aanwezig op Business Challenge Rotterdam. Leden van dit regionale zakenplatform (met ruim 200 aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond), kunnen via Business Netwerk Rijnmond een stand op het ondernemersplein reserveren en zo gezamenlijk optrekken. Het initiatief sluit perfect aan op de doelstelling van Business Netwerk Rijnmond om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden en lead generation en new business voor partners en leden te bevorderen.

Relatiemarketing

De basis voor wederom een succesvolle BCR 2017 – waarbij het BNR-plein voor verbinding zal zorgen – is relatiemarketing. Nodig uw beste relaties uit voor Business Challenge Rotterdam en praat met ze bij in een bijzondere omgeving. Standhouders ontvangen 50 relatiekaarten om hun relaties uit te nodigen. Het plein zal speciaal ingericht worden op een wijze waarbij ALLE standhouders van het plein hun voordeel uit kunnen halen. Uiteraard met een drank- en barvoorziening inclusief een podium.

Stand reserveren op het BNR-PLEIN

Leden van Business Netwerk Rijnmond kunnen zich aanmelden voor een stand via de website van Business Netwerk Rijnmond. Onder het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ wordt ingeschreven.