Partners


Lodder Events & Producties

Lodder Events & Producties is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van grootschalige publieksevenementen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. In 2014 werd het zusterbedrijf Lodder Sfeermakers uitgebreid met Lodder Events & Producties. Zoals de titel aangeeft ligt de focus van dit bedrijf zuiver op de (mede) organisatie van publieksevenementen en beurzen. In samenwerking met derden worden ook bedrijfsfeesten en grote netwerkbijeenkomsten georganiseerd.


Business Netwerk Rijnmond

Business Netwerk Rijnmond is een regionaal zakenplatform met ruim tweehonderd aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.

 


Friends in Business

Friends in Business is een sterk collectief van meer dan 120 belangrijke bedrijven. Friends in Business helpt u met het doelgericht matchen van interessante zakenpartners. Door het aanbieden van een aantrekkelijk en informatief magazine, inspirerende events en een interactief online platform kan dit leiden tot een succesvolle samenwerking en een succesvol ondernemerschap.


RTV Rijnmond

RTV Rijnmond is de Nederlandse omroeporganisatie voor radio en televisie voor de regio Rijnmond. Het omroepgebouw is gevestigd in het Rotterdamse Lloydkwartier.