Hans Biesheuvel van ONL als spreker op Business Challenge Rotterdam

Op een evenement voor ondernemers mag een belangrijke spreker als Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL), niet ontbreken. Wij zijn dan ook blij dat Hans Biesheuvel als spreker optreedt bij Business Challenge Rotterdam.

Over Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel is ondernemer en mede-oprichter/bestuurder van Ondernemend Nederland (ONL). Hier zet hij zich in om de stem van ondernemers beter te laten horen de brug te slaan naar de politiek. Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin. Na jaren succesvol actief te zijn geweest als ondernemer werd hij in 2011 voorzitter MKB Nederland. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om ONL voor Ondernemers op te richten. Naast ondernemer en investeerder is Biesheuvel ook adviseur en commissaris bij verschillende (MKB-)bedrijven en voorzitter van het Festival Classique in Den Haag.

Over ONL

ONL is een organisatie vóór ondernemers die gerund wordt dóór ondernemers. ONL heeft maar één belang: de stem van ondernemers te laten horen en een brug slaan naar de politiek. ONL doet concrete voorstellen en aanbevelingen om dit te bereiken. Het motto is Samen Nederland ondernemender maken!